Kändisar

Alexander Bard toksågar unga klimatkämpen Greta Thunberg

av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Den unga klimatkämpen Greta Thunberg, 16, har blivit ett känt namn vi känner igen och hyllad av kändisar världen över. Hon hade inte ens hunnit gå ut högstadiet när hon blev ledare för en global rörelse.

Dock är det inte alla som uppskattar hennes engagemang, Alexander bard är en av dem. Han sågar Greta i Dagens Medias senaste podcast.

Annons

Det är många som har stått i kö för att lyssna på Gretas ord, allt från världsledare och näringslivstoppar till världskändisar. Men någon som inte uppskattar hennes engagemang är TV-personligheten och den färgstarka artisten Alexander Bard, 58, som nyligen gick ut i Dagens Medias podcast Under femton och sågade Greta Thunberg.

Bard uttalar sig i podcasten om ett event han hatar, som Thunberg närvarat i för drygt en månad sedan. Eventet Brilliant minds, vars syfte är att sammanföra kreativa personer med idéer inom särskilda områden.

View this post on Instagram

School strike week 46. The climate crisis doesn’t go on summer holiday, and neither will we. We go on. #fridaysforfuture #schoolstrike4climate #climatestrike

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on

– Det är så vansinnigt ytligt. Det är bara Stureplan en gång till. Brilliant minds är inget att ha, Jag tycker inte att ”sankta Greta” är det minsta intressant, säger Alexander Bard i podcasten. 

”Behöver inte personer som Greta”

Greta Thunberg är inte personer vi behöver i dagens läge, tycker Alexander Bard.

– Det sista världen behöver just nu är klimatstrejkande och dryga 15-åringar. Världen behöver fler ingenjörer, bra solkraft och vindkraft, säger Alexander.

Gretas engageman är inte något som kommer förändra något om ni frågar Alexander Bard:

– Det det ger ingen effekt alls. Det är bara kändisskap. Sankta Greta kommer inte att ändra någonting. Det enda Greta Thunberg kommer att göra är att bli kändis.

”Joel Kinnaman, en jävla tönt”

Joel Kinnaman, 39, får även han sig en ordentlig känga av Bard, då han burit burit en t-shirt med Gretas namn på.

– En jävla tönt är vad Joel Kinnaman är. En jävla vråltönt. Han hoppar efter första bästa grej som är inne. Han skrev på Instagram att han grät när Greta gick upp på scen. Amen snälla du, du låter som en kyrkkärring, säger Alexander Bard.

Dela på Facebook

Annons