Läskigt

5 läskigaste spökvideosarna någonsin – kolla den lilla flickan i andra klippet!

Annons
av nuntium
7 februari, 2020
Annons

Efter att du har sett dessa spökvideosar så kommer du förmodligen inte våga sova själv igen. De här kan vara de fem läskigaste spökvideosarna någonsin – frågan är bara om du vågar kolla på dom?

En svensk kille som heter Gordon Dewoon har gjort en topplista på 5 läskigare spökvideosarna någonsin. När vi kollar igenom klippet så förstår vi varför han valt just dessa.

Annons

Även om det kanske är ljust när du kollar på denna video så kommer du förmodligen få rysningar genom hela kroppen. Detta är riktigt obehagligt och svaren är få.

I det första klippet kan du föreställa dig att du kommer hem efter en lång dag. Äntligen får du lägga dig i din sköna säng som du längtat efter.

Ifall du skulle ha en övervakningskamera som denna kille installerad skulle du förmodligen gjort i byxan när du kollar på klippet från övervakningskameran.

Gordon Dewoon berättar vad han har för teorier men det finns ingen rimlig förklaring till vad som händer.

Kolla den lilla flickan i andra klippet

Om vi kollar på det andra klippet som kommer i videon så kan det vara det absolut läskigaste. En pappa kommer in i sovrummet där hans dotter står i ett hörn och räknar ner.

Han frågar vad hon gör och hon svarar att hon leker kurragömma med sin låtsaskompis. Okej, barn kan ha en livlig fantasi men det som händer sen är verkligen läskigt.

Hennes pappa spelar med och börjar räkna för att sedan leta efter sin dotter. De släcker ner alla lampor i hela huset och när han kollar i garderoben hoppar vi till. Men vad som händer efter, är ännu läskigare!

Detta klipp gav oss verkligen rysningar från topp till tå. Om du precis som oss gillar lite spänning i vardagen så bör du kolla på det här klippet.

Se klippet här under:

DELA klippet och tagga någon vän som du vet inte kommer våga sova efter att ha sett det här klippet.

Annons
Dela på Facebook