Familj

5-åring leker med familjen när hon försvinner spårlöst – då ser 15-åring en misstänkt bil och agerar direkt

av nuntium
11 november, 2017
Annons

Jocelyn som bara är fem år gammal var ute och lekte med sin familj i trädgården. Från ingenstans dyker en man upp i en bil och frågar den lilla tjejen om hon vill ha en glass. Jocelyn som vid det här tillfället bara var fem år hade ingen aning om att mannen ville något ont och följde med honom.

Det dröjde inte länge förrän Jocelyns farmor insåg att hennes lilla barnbarn var borta. Hon började i panik ropa och skrika efter henne men utan resultat. Hon förstod omedelbart att det var någonting som inte stämde.

Annons

Hon tog upp sin telefon omedelbart och ringde till polisen som kom till platsen väldigt snabbt. De organiserade upp en skallgång och började leta efter den lilla flickan. Polishundar deltog i sökandet för att underlätta. Det blev snabbt en nyhet om vad som hade hänt.

Efterlysningar efter den lilla flickan började rulla på TV och det var då Chris och Temar, som är 15 år gammal, fick syn på efterlysningen inne på en bensinstation.

De befann sig i området och bestämde sig för att hoppa upp på sina cyklar och började leta efter Jocelyn.

Till en början så anslöt de sig till den organiserade skallgången men det dröjde inte länge förrän de cyklade ifrån gruppen. De ville försöka täcka en så stor yta som möjligt i sitt sökande varpå de lämnade gruppen.

De lyckades snappa upp en suspekt bil med tonade rutor efter en liten stund och började då följa efter den. När bilen som de följde efter gjorde en U-sväng så fort de kom en polisbil så förstod grabbarna att det var någonting skumt med bilen.

Flera gånger så tog bilen omvägar för att undvika polisens avspärrningar medan grabbarna cyklade efter. Till slut lyckades de cykla ikapp bilen och då kunde de se den vettskrämda flickan sitta inne i bilen.

Temar sa någonting som fick kidnapparen att stanna plötsligt och släppa av den lilla flickan. De magiska orden som han sa var: ”JAG SER DIG!”.

Direkt Jocelyn kom ut från bilen så ska hon sagt: ”Jag vill till mamma”.

Om inte Chris och Temar haft huvudet på skaft och uppmärksammat den suspekta bilen hade de troligtvis inte slutat lika bra som de gjorde. Polisen kunde tack vare pojkarnas tips gripa mannen dagen efter det inträffade.

Det går inte att föreställa sig hur tacksamma Jocelyns familj är för att Chris och Temar agerade. Hade de inte gjort det så kanske familjen aldrig hade sett sin lilla flicka vid livet igen.

Se ett inslag om händelsen här nedan.

Dessa två 15-åringar är riktiga hjältar! Det kanske inte går att rekommendera att man som ung ska jaga efter kidnappare men den här gången slutade det bra trots allt.

Tycker du också att pojkarna borde få en varsin guldstjärna för sin insats så dela artikeln vidare.

 

Dela på Facebook

Annons