Otroligt

4-åringen är sekunder från döden – det mannen gör har nu spridit sig över hela världen!

av nuntium
29 maj, 2018
Annons

När 22-åriga Mamoudou Gassama från Mali såg barnet som hängde ut från en balkong tvekade han aldrig en sekund. Han klättrade omedelbart upp på fasaden för att hjälpa barnet.

Det var en livshotande handling som hade kunnat kosta honom livet. Nu hyllas han av Frankrikes president Emmanuel Macron.

Annons

Mamoudou Gassama som är en papperslös man från Mali, klättrade fyra våningar upp på en husfasad för att rädda livet på en 4-årig pojke som hade hamnat på fel sida av balkongen.

Det var i lördags som händelsen ägde rum. Mamoudou var på väg att se Champions League finalen med sin vän när han hör folk ropa och peka upp mot balkongen.

Det tog endast några sekunder så hade Mamoudou snabbt och smidigt klättrat upp fyra våningar på husväggen och räddade barnet.

Nu hyllas han och är berömd för hans handling i hela Frankrike, och videon från räddningsuppdraget har spridit sig som en löpeld i hela världen.

”Det här är första gången jag pratar med journalister och det här är första gången jag ser mig själv i en video på Facebook” sade han i en intervju med tidningen Le Parisien.

Barnets pappa som var ute och handlade när barnet var i fara riskerar nu fängelse för att ha lämnat sitt barn obevakat.

Se klippet när han räddar pojken, starka bilder kan förekomma.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons