Klockrent

Pappans briljanta idé som får sonen att ge honom ryggmassage – en sån här borde alla föräldrar ha

Annons
av nuntium
15 maj, 2019
Annons

Ibland är allt du behöver efter en lång dag på jobbet, en trevlig ryggmassage. Men för dem med barn är det bara att drömma om.

Vad du behöver göra i dessa situationer är att tänka utanför boxen, precis som den här pappan gjorde.

Annons

En trött pappa från Japan var väldigt kreativ och insåg att han faktiskt kunde använda det faktum att han hade ett barn att ta hand om till sin fördel.

Ken Kawamoto, en mjukvaruingenjör för Google, tillbringar väldigt mycket tid framför sin dator. Stillasittande livsstil är inte speciellt bra för oss, det tar ut sig på kroppen, ryggen och axlarna.

Designade en t-shirt

Så det Ken gjorde var att designa denna fantastiska t-shirt, då han visste att hans son älskade att leka med tåg bestämde han sig för att göra tågbana på baksidan av t-shirten.

Hans son, medan han lekte med sitt leksakståg, drog tåget upp på ryggen och använde det som en järnväg och oavsiktligt gav han sin pappa en liten massage.

Man kan bara tänka sig hur skönt pappan hade det.

Källa: teespring.com

Ken fortsatte därefter att designa t-shirts. Tanken är att barnen får ett roligt sätt att leka på och föräldern får en avkopplande massage samtidigt.

På sin hemsida skriver han:

”Det här är en t-shirt som jag utformade för att lura min fyraåring att ge mig ryggmassage. Bara ha den här t-shirten och lägg dig ner, dina barn kommer utan tvekan att ge dig en massage genom att rulla sina favoritleksaker över hela ryggen!”

Han satt också etiketter på baksidan för att namnge områdena, så han diskret kunde berätta för barnet var han behövde massage mest. Märkena inkluderar ”höger axel”, ”ryggrad”, ”vänster axel” och ”nedre rygg”.

Han delade med sig av t-shirten på Twitter och folk tyckte att det var en väldigt bra idé.

Kens t-shirt är tillgänglig att köpa här.

Annons
Dela på Facebook