Oj

28-åriga kvinnan lämnades med två olika bröststorlekar efter en misslyckad operation i Turkiet

Annons
av nuntium
12 april, 2019
Annons

En 28-årig kvinna lämnades med två olika stora bröststorlekar efter en mindre lyckad operation i Turkiet.

Holly McCulloch betalade £ 2 700 för en bröstförstoring i Turkiet, som innehöll en fem dagars vistelse i en villa.

Annons

Efter operationen hade Holly en G-kupa och dagen efter operationen vaknade hon upp med smärta och var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset för att ta bort implantaten.

Fem månader efter återvände Holly till kliniken för att göra en ny operation och den här gången skulle hon få en D-kupa.

På flyget hem kände hon sig konstig och fann sedan att hon hade en infektion i ett av hennes bröst. Senare upptäckte brittiska läkare att hon hade en stor blåsa som hade blivit svart.

Den svarta blåsan blev värre och värre och varje dag vaknade Holly upp med en topp som hade fått en grön/gul vätska som kommit från bröstet.

”Jag blev mer orolig när huden över blåsan vände sig tillbaka – det var som ett stort hål under mitt bröst och jag var övertygad om att jag hade fått svarta implantat”, säger hon.

Den brittiska läkaren berättade för henne att det svarta hålet var död hud. Tillslut tömde dom bröstet på vätska och de berättade att huden skulle växa igen. Men att byta om på sin sexåring gjorde saken värre.

Holly plockade upp sin sons jeans och hörde ett ”rippande” ljud, hon tittade ner och såg att implantatet pekade ut.

Läkaren berättade då att hon behövde ta ur de vänstra implantatet annars kunde infektionen bli hennes död, vilket innebar att hon skulle få ett bröst med B-kupa och ett med D-kupa.

”Jag har varit medveten om mina bröst så länge jag kan minnas. Jag har alltid varit väldigt plattbröstad och det är något som verkligen började tynga ner mig när jag blev äldre. När jag såg annonsen för kliniken som dök upp på Instagram tyckte jag att det såg fantastiskt ut. Det fanns bilder av den härliga villan och massor av underbara tjejer som jobbade där”, säger hon och fortsätter:

”Det fanns även några kändisar som hade opererat sig där så jag trodde inte att det kunde vara tvivelaktigt om högprofilerade personer hade valt kliniken”.

Läkaren tog bort implantatet från hennes vänstra bröst och hon fick antibiotika och smärtlindring.

Därefter var hon tvungen att vänta i tre månader innan hon kunde boka ny operation för att förminska hennes högra bröst på en privatklinik i Storbritannien.

Annons
Dela på Facebook