Berättelser

24-åringen fick ont i kroppen — sen kom läkarnas skräckbesked

Annons
av nuntium
15 mars, 2018
Annons

I flera månader så gick 24-åringen runt och hade ont i kroppen utan att läkarna kunde hitta felet. Till slut så kom det fasansfulla beskedet. Det var på röntgenbilderna som läkaran fann problemet.

– När jag såg röntgenbilderna insåg jag allvaret i situationen, men enda gången jag grät var när jag var tvungen att berätta för mina föräldrar, berättar Georgia McLennan, 24.

Annons

Georgia är 24 år gammal och kommer från Queensland i Australien. Hennes kropp började vid förra årsskiftet att göra oerhört ont men läkarna kunde inte förstå vad som var fel. Vid ett tillfälle trodde läkarna till och med att Georgia bara hittade på allting.

– Jag hade så ont att jag gick till läkaren en eller två gånger i veckan. Det gick så långt att han frågade om allt var i mitt huvud, berättar hon för tidningen Gold Coast Bulletin.

Under tre månaders tid fick Georgia träffa flera olika läkare innan en läkare gjorde den hårresande upptäckten.

Läkarnas hemska upptäckt

Mysteriet började klarna när läkarna fann cancertumörer i både mjälten och levern. Det var däremot inte förrän hon genomgick en speciell behandling som läkare använder för att hitta tumörer som läkarna insåg allvaret i det hela.

Läkarna såg nu vad som var fel och att Georgia hade Burkitts lymfom som är en ovanlig cancerform.

Läkarna lämnade ett fruktansvärt besked till Georgia. Enligt läkarna så hade hon enbart ett par dagar kvar att dö. Att hon fortfarande stod på benen förvånade läkarna.

24-åringen började genast behandlas för sin cancer och tvingades genomgå en tre månaders lång behandling med cellgifter som injicerades direkt i ryggraden.

Georgia har valt att dela med sig av sin historia för att göra andra människor uppmärksamma att de ska ta sin hälsa på allvar och verkligen gå till grund och botten med problem som uppstår.

I klippet nedan får ni mer information om hennes situation och sjukdom.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook