Okategoriserade

10 snuskiga saker killar gör i hemlighet när de är ensamma

av nuntium
30 december, 2017
Annons

Killar har alltid haft ett rykte att de inte är lika hygieniska som tjejer. Även om killar kan vara snygga och se välvårdade ut, så blir det genast någonting helt annat när de är ensamma.

Vissa killar har en tendens att hamna i ganska udda vanor som de flesta tjejer skulle bli väldigt förvånade över om de fick reda på vad som försiggår när ingen kollar på.

Annons

Vilken människa som helst kan verka vara hur normal som helst men sedan är verkligheten någonting helt annat.

Du har högst troligen stött på någon eller några såna människor. När du lär känna personen så är den på ett sätt men sedan efter ett tag så visar det sig att personen du lärt känna är någon helt annan egentligen.

Äter på toaletten

När killar är i mitten av en utsökt måltid och de naturliga behoven kallar, så ska du inte tro att han tänker ställa ned tallriken för att göra sin grej i badrummet.

Istället så tar vissa killar med sig tallrikarna in på toaletten för att göra två saker samtidigt. Många ser detta som ett perfekt sätt att multi-taska på, men om det är så hygieniskt är en annan femma.

Sanningen är att många tar hellre med sig maten in på toan när man ska göra nummer två för att äta upp den istället för att låta maten stå där och bli kall. Det här låter jättekonstigt och det är det också.

Sniff, sniff

Alla killar har sniffat mer än et par underkläder under hans livstid. Särskilt om underkläderna är av mörkare kulör. Då är ett snifftest ett måste för att ta reda på om kläderna är rena eller skitiga.

Killar har även en tendens att använda samma underkläder flera dagar i rad så länge dom inte luktar för illa.

Det här är bara början

Det här är bara två saker av alla snuskiga saker som killar gör när ingen ser på som vi avslöjat. Vill du se mer av listan så ska du kolla in videoklippet här under, där kommer du få resterande åtta punkter. Dela gärna med dig av dessa saker till någon som du vet gör allt detta i smyg.

Se klippet här under:

Glöm inte att dela klippet vidare!

Dela på Facebook

Annons