Nyheter

Två kvinnor stjäl minnessaker från gravar – hela staden chockas när de får reda på vem som ligger bakom det

Annons
av nuntium
21 oktober, 2017
Annons

Det hela utspelade sig på Grove Street Cemetery i New London, Ohio, när en kvinna skulle besöka hennes föräldrars, morföräldrar och farföräldrars gravar. Hon gjorde den hemska upptäckten att minnessaker från gravarna som nyligen placeras ut där plötsligt var borta.

Till en början misstänkte kvinnan att det kunnat varit de som tar hand om gravarna som tagit bort sakerna av misstag men efter att ha undersökt det lite närmare så insåg hon det hemska.

Annons

Efter att ha pratat med vaktmästaren så visade det sig att det finns en övervakningskamera som är riktad åt det hållet där gravarna är. När de får se videon från övervakningskameran så blir de chockerade.

På videon ser de hur två äldre kvinnor kliver ur en bil för att gå fram till gravarna och lasta in minnessakerna. De tar saker från olika gravar och placerar föremålen i sin bil.

Ett av offren berättar för WJW Cleveland: “Jag gav den blomkrukan till min pappa på Fars dag 1977, den är ovärderligt för mig och inget kan ersätta den här krukan”.

Tack vare bilderna från övervakningskamerorna så kunde polisen snabbt identifiera de två kvinnorna. Hela staden var i chock över att upptäcka sanningen bakom en av de misstänkta kvinnornas identitet.

Se videon nedan för att få reda på vem kvinnan var.

Annons
Dela på Facebook