Berättelser

Tonåringen ropar ”Hallå” i ett ödehus i skogen – sedan inser han allvaret och ringer polisen omedelbart

Annons
av nuntium
5 mars, 2018
Annons

Att det är någonting speciellt med övergivna hus och obehagliga platser är ingenting nytt. Både vuxna och ungdomar gillar att utforska dessa platser och ta reda på dess historia.

När Izaak Eglington-Watts och hans vän Emily hittade en övergiven byggnad i skogen medan de vandrade, blev de genast nyfikna. De var försiktiga men bestämde sig för att kolla in byggnaden. Det verkade som att ekade rätt så bra, så de bestämde sig för att skrika in i det för att se om de kunde få ett eko.

Annons

Men vad Izaak och Emily inte visste var att de skulle bli hjältar.

Izaak gick över till en öppning i byggnaden och skrek, ”Hej!” inuti. Han hörde inte bara sitt eko, han hörde även någon som ropade tillbaka. En hes röst svarade och gav omedelbart Izaak rysningar. Han rusade över till sin vän Emily, som tvivlade på att han hörde någonting alls.

Izaak förklarar:

”Jag stack in mitt huvud, och sedan började jag ropa”hej” för att höra om det ekade. Jag klättrade sedan in och frågade Emily om hon ville komma in också, men hon sa nej. Sedan klättrade jag upp i en annan sektion som ledde in i ett annat hål och skrek hej igen och det var då jag fick ett svar tillbaka. Det skrämde uppenbarligen mig, eftersom det var kolsvart där nere, och allt jag hade var min telefonlampa, men jag kunde inte se någonting.”

Han tog telefonen tillbaka till öppningen och ropade igen

Den här gången spelade han in svaret som han fick. Emily och Izaak hade hittat en man som hade varit saknad i över en månad. Hans namn var James Thompson.
Han bad om vatten. Tonåringarna var inte säkra på hur de skulle rädda honom. De sökte efter hjälp och snart kom två till, som hjälpte till att rädda Thompson.

Thompson hade bott i skogen i flera veckor när han skadade sin fotled och föll i hålet. Hade de två tonåringarna inte kommit när de gjorde det, skulle han troligen inte ha levt särskilt länge till.

Se klippet här nedan:

Hjälp till att hylla ungdomarna genom att dela detta med dina vänner och familj på Facebook.

Annons
Dela på Facebook