Kändisar

Tittarnas chock efter TV4:s bild på nya bonden i ”Bonde söker fru”

Annons
av nuntium
6 mars, 2019
Annons

Linda Lindorff presenterade en av bönderna till nästa säsong av ”Bonde söker fru” fick hon en väldigt oväntad respons.

Flera av följarna tror att bonden är Samir Badran.

Annons

Programledaren Linda Lindorff är i full gång med att presentera de nya bönderna. På sin Instagram och blogg berättar hon om de kärleksfulla bönder som kommer att vara med i nästa säsong av ”Bonde söker fru”.

Har presenterat en ny bonde

Linda har nu presenterat ännu en bonde som är klar för programmet.

”Det första man lägger märke till hos denna 28 år gamla bonde är hans isblå ögon – lite som en ung John Travolta. Därefter skrattet. Det här är spontan, snygg och sprallig storbonde bosatt på en ö omgiven av familj och vänner – och inte mindre än 750 kor”, skriver Linda till bilden och fortsätter:

”Han älskar också dansband, djur och barn – han är själv pappa till två flickor och vill gärna ha fler. Det här är en så underbar ung man, han vet vad han vill, är driven och bondeerfaren. Brys sig om hur han ser ut utan att kännas fåfäng och söker en glad, sprallig tjej som gärna får vara lite piffig – är det månne dig han borde träffa?”

View this post on Instagram

Här är bonde nr 5! Det första man lägger märke till hos denna 28 år gamla bonde är hans isblå ögon – lite som en ung John Travolta 😘 därefter skrattet. Det här är spontan, snygg och sprallig storbonde bosatt på en ö omgiven av familj och vänner – och inte mindre än 750 kor. Han kan inte tänka sig nåt annat än jobba som bonde och älskar det – lika mycket som han älskar platsen han bor på. Innan bonde söker fru hade han aldrig flugit.. 😘 Han älskar också dansband, djur och barn – han är själv pappa till två flickor och vill gärna ha fler. ❤️❤️❤️ Det här är en så underbar ung man, han vet vad han vill, är driven och bondeerfaren. Bryr sig om hur han ser ut utan att kännas fåfäng och söker en glad, sprallig tjej som gärna får va lite piffig – är det månne dig han borde träffa? Eller känner du nån du tror skulle passa – tagga och skicka hjärtan! Den här killen är jag rätt säker kommer att bli kysst i sommar 😘 @bondesokerfrutv4 @tv4 #åretsbönder #nyabönderna

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Den nya bonden är gömd bakom en gul jacka och bara ett öga, ögonbryn och keps syns. I kommentarsfältet är det många av Lindas följare som har lagt märke till att bonden är väldigt lik Samir Badran.

”Man ser att det är Samir Badran”, skriver en av hennes följare och flera andra håller med.

”Oj, han verkar spännande. Lik Samir Badran”, skriver en annan.

TV4 har tagit fasta på detta och i ett inlägg på Instagram antyder produktionen att det är just Samir Badran som döljer sig bakom den gula jackan.

View this post on Instagram

Är det @samirbadrans som gått och blivit bonde? Eller vem är denna blåögda unga man som Linda Lindorff presenterar som kärlekssökande singel på sin instagram? Gå in på @linda_lindorff och läs mer om honom😉 @bondesokerfrutv4

A post shared by Bonde Söker Fru (@bondesokerfrutv4) on

”Är det @Samirbadrans som gått och blivit bonde? Eller vem är denna blåögda unga man som Linda Lindorff presenterar som kärlekssökande singel på sin Instagram?” lyder texten.

Annons
Dela på Facebook