Kändisar

Tittarna tappade hakan efter scenerna i Robinson-tävlingen

Annons
av nuntium
15 maj, 2019
Annons

I måndagens avsnitt av Robinson var det dags för en pristävling. Deltagarna delade upp sig två och två där en person i varje par skulle ha förbundna ögon.

Bonnie Almerstedt guidade Emilio Strukelj genom en hinderbana och seger, men nu kommer tv-tittarna med kritik mot tävlingen.

Annons

TV4:s Robinson är inne på sluttampen och deltagarna blir färre och färre. Under veckans öråd blev Robert Åhrman återigen välkomnad in i tävlingen efter att ha varit vid utposten en tid.

– Det känns otroligt roligt. Jag är väldigt tacksam över att vara tillbaka och det är så fantastiskt kul att se allihopa igen. En helt underbar känsla, sa Robert i programmet.

I måndags var det dags för pristävling och deltagarna delade upp sig i par, och därefter skulle en person i varje par ha ögonbindel. Den andra deltagaren skulle guida personen med ögonbindel genom en hinderbana.

Bonnie och Emilio var ett par och Bonnie skrek instruktioner till Emilio som tog sig igenom banan och paret vann veckans pris.

– Det här var verkligen som att komma tillbaka till sin tjänstgöring på militären, säger Emilio som vann tävlingen.

Tror Emilio fuskat

På Robinsons Facebook-sida är det många tittare som reagerat över Emilios ögonbindel och de undrar om inte han kan ha sett banan under tävlingen.

”Precis sett dagens avsnitt där vissa hade förbundna ögon, när man ser Emilio ta på sin bindel satt den rätt löst så jag undrar om han inte såg då han böjde huvudet bakåt hela tiden och gick rätt på allt utan missar, tänker jag”, skriver en tittare.

”Det satt vi hemma i soffan och sa också när han vann så lätt/fort. Sen spolade vi tillbaka och det syntes så väl att han såg. Hur kunde Anders missa det?”, skrev en annan.

Men de finns också dem som är säkra på att allt gått rätt till.

”Tydligen hade alla några slags mörka glasögon under bindeln så fusk tror jag ej på! Han var duktig helt enkelt”, skriver en tittare.

Annons
Dela på Facebook