Kändisar

Systrarna Parneviks nya avklädda bilder – hyllning till systerskapet

Annons
av nuntium
12 juni, 2019
Annons

Peg, Penney och Philippa Parnevik har starka band till varandra som systrar. Det vill trion visa i den senaste Instagram bilden, där de poserar avklätt tillsammans.

Det är äldsta systern Peg Parnkevik, 23, och Penny Parnevik, 22, som publicerat bilderna på sociala medier. Och Sverige verkar älska dom då inläggen gillats 28 000 gånger och hyllas unisont av deras följare.

Annons

”Vackert så det smäller” , skriver komikern och skådespelerskan Mia Käringer i en kommentar.

Systertrion poserar i vita linnen, jeans och underkläder på bilden. Höggravida Peg Parnevik, som väntar barn i Augusti,  visar också stolt upp sin gravidmage tillsammans med hennes systrar.

View this post on Instagram

SISTERS.

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Systrarna, som är barn till före detta golfproffset Jesper Parnevik och Mia Parnevik, är som bekant kända från tv-serien ”Parneviks”. Och det är inte första gången de poserar på bilder för att sprida sitt budskap om feminism och kroppspositivism.

Här vill de visa upp sin syskonkärlek och hur de stöttar varandra. Penny Parnevik citerar låten ”Cheetah Sisters” i bildtexten till bilden hon publicerat.

”Signaturmelodin spelar: ”Vi är systrar, vi står enade. Vi är en stor familj, även om vi inte ser likadana ut.” skriver hon.

View this post on Instagram

SISTERS ❤️

A post shared by Philippa Pebble Peach Parnevik (@philippaparnevik) on

Syskon är ju det finaste man har och vi tycker det är bra att systrarna Parnevik hyllar de starka banden de har till varandra. Dessutom var bilderna ursnygga!

Annons
Dela på Facebook