Kärlek

Studie visar: Par som sover i den här ställningen har mer sex

Annons
av nuntium
2 oktober, 2020
Annons

Man kan faktiskt lära sig mycket om en relation bara genom att analysera hur ett par sover. Läs vidare för att ta reda på vilka sovställningar som leder till mest sex.

Hur mycket säger egentligen vårt sätt att sova om oss som personer? Ganska mycket menar madrassföretaget Mattress Advisor, som gjort en studie på just ämnet sovpositioner.

Annons

I studien har man undersökt vilka sovställningar som heterosexuella par föredrar att sova i. Hela 1000 par har deltagit i studien och gett sin synpunkt på det bästa sättet att sova på.

Det framkommer dessutom  i studien vilken sovställning som leder till mest sex i en relation.

De populäraste sovställningarna

Vilka positioner föredrar vi då att sova i? För kvinnor så var rygg mot rygg utan kontakt, rygg mot rygg nära varandra och att vara lilla skeden några av favoritställningarna.

Männen däremot gillade att vara stora skeden, både att skeda nära och en bit ifrån sin partner och att sova rygg mot rygg.

Mattress Advisor

Minst populära sovställningarna

I studien fick par också uppge vilka ställningar de gillade minst. Hos männen var det rygg mot rygg långt ifrån varandra, när han ligger på rygg och hon är halvt över samt nära skedning där mannen är stora skeden.

Kvinnor gillade inte att vara stora skeden eller att ligga rygg mot rygg långt ifrån varandra.

Mattress Advisor

Sovställningen som leder till sex

Nu till den viktigaste frågan: vilken sovställning leder till mest action i sänghalmen?

Mattress Advisor har tagit reda på svaret åt oss och den bästa ställningen är när man somnar ansikte mot ansikte samtidigt som man kramar varandra.

Desto närmare paret är varandra, desto större chans för sex helt enkelt!

Mattress Advisor

Håller ni med om svaren på studien? Dela, kommentera och ge er åsikt vilken som är den bästa sovställningen!

Annons
Dela på Facebook