Kändisar

Sophies svåra kamp efter händelsen i Robinson: ”Riktigt obehagligt”

Annons
av nuntium
25 april, 2019
Annons

I gårdagens avsnitt av Robinson på TV4 bjöds deltagarna på sammanslagningslunch.

För deltagaren Sophie Hanson blev det väldigt traumatiskt då hon tvingades att äta levande larver och fiskögon.

Annons

Sammanslagningen av lag Syd och lag Nord har precis gjorts och i gårdagens avsnitt blev de kvarvarande deltagarna bjudna på lunch. Deltagarna kom till ett dukat bord och får genom nedskrivna instruktioner från programledaren Anders Öfvergård, reda på att de kommer bli bjudna på en trerätters-lunch och att de måste äta upp allt på tallriken för att få fortsätta till nästa rätt.

På en lapp står det: ”Jag lovar att ni inte vill missa efterrätten”.

För den deltagare som inte äter upp allt på tallriken innebär en nackdel i kommande öråd.

Sophie Hanson konstaterar att:

– Det kommer att vara två rätter som inte är speciellt aptitliga, så började ju jag kallsvettas på en gång.

Varmrätten var inte mycket bättre

Deltagarna blev först bjudna på en toast med levande larver på.

– Jag är bara så illamående. Jag känner att jag kanske måste gå och spy snart faktiskt. Det är riktigt obehagligt. Den här larven levde ju. Jag tappade huvudet ner i bordet och då bet den mig, så att en var inte så trevlig att stoppa i munnen, säger Sophie Hanson i programmet.

Varmrätten blev inte så mycket bättre då det bjöds på inälvsomelett och även denna gång var det Sophie som fick det jobbigast.

– När jag bet tag i ögat så sprack det och det rann ut nån äcklig sörja och så var det nån pupill där som bara inte gick att bita isär… Jag kallsvettades. Det rann svett nedför ryggen på mig och jag försökte bara få ner det så fort som möjlig, men det var blandat kräk och omelett i halsen, säger Sophie.

Annons
Dela på Facebook