Kärlek

Relationsexperten: 8 hemliga tecken som visar att han vill ha dig

Annons
av nuntium
6 oktober, 2020
Annons

Experten tipsar om dolda tecken som visar att han är intresserad av dig.

Hur vet man om någon flörtar med en? Det är inte helt lätt i många fall, men det finns vissa tecken man bör vara uppmärksam på.

Annons

Relationsexperten Tracey Cox berättar för Daily Mail om 8 hemliga tecken som visar att en kille verkligen är intresserad av dig.

1. Han ger dig tre blickar i snabb följd

Den första blicken – han kollar in dig eftersom du är en människa som har gått in i hans synfält. Den andra blicken – han kollar in dig när han ser att du är en kvinna. Sedan ska du vara uppmärksam för om han gillar dig kommer han kolla på dig en tredje gång.

2. Han drar upp sina strumpor

Visst, det låter lite galet. Men om han drar upp sina strumpor när du är i hans närhet så visar det att han försöker se bra ut när han är med dig.

3. Han pekar mot sitt könsorgan

Om han lägger sina händer på höfterna och ”råkar” peka mot du vet vad, så vill han (kanske omedvetet) att du kollar dit.

Det kan även hända att han sätter sig framför dig med särade ben, ibland omedvetet, för att rikta din uppmärksamhet just dit.

4. Hans fötter pekar mot dig

Det här är en klassiker som du säkert hört förut, men den är faktiskt sann. Om vi ser någon människa som attraherar oss så pekar vi med våra fötter mot personen omedvetet.

5. Han rör vid sitt ansikte ofta

Ett säkert tecken på att han är intresserad är om han rör sitt ansikte ofta, speciellt när han kollar på dig. Han kan även röra sina öron eller gnugga sig på hakan.

6. Han rör sina ögon i en triangel

När vi ser människor vi inte är så nära så rör vi våra ögon i en sicksack-rörelse. Vi kollar från öga till öga och sedan tittar vi även ner mot näsan och munnen.

7. Han tittar mycket på din mun

Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Det är ju ganska sexigt eftersom du inte kan sluta tänka på om han funderar på hur det skulle vara att kyssa dig. Vilket är EXAKT vad han tänker på.

8. Han blinkar mycket

Om någon gillar vad de ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar. Vill du testa personen kan ju prova att blinka mer själv och se om han försöker blinka lika mycket som dig för att synkronisera era blinkningar.

Heart, Love, Sunset, Shape, Sign, Silhouette, Symbol

Pixabay

Känner du igen några av de här tecknen? Grattis, då har du nog en beundrare där ute!

Annons
Dela på Facebook