Kändisar

Prinsessan Sofia kom precis hem från London – nu har hon en glad och underbar nyhet att berätta!

Annons
av nuntium
19 oktober, 2018
Annons

Prins Carl Philip och Sofia har precis hem från London. Paret var där och representerade den svenska kungafamiljen på den globala konferensen för dyslexi.

Den officiella veckan i rikets tjänst kommer de avsluta genom ett besök i Värmland, då paret ska till Karlstad och Forshaga.

Annons

Nu kommer det en glädjande nyhet. Det är en väldigt stor och spännande nyhet!

Camilla Läckberg är en av Sveriges främsta författarinnor, kommer snart ut med en bok.

Hon har skrivit romaner och deckare som har blivit väldigt populära. Hon har sålt över 22 miljoner sålda böcker i 60 olika länder.

Camilla Läckberg lyckas verkligen skriva sig in i folks hjärtan, vilket är väldigt förståeligt.

Camilla har inte enbart skrivit deckare och romaner utan också barnböcker. I hennes nya barnserie kommer prinsessan Sofia att bli en rollfigur i.

– I varje Super-Charliebok har jag ju en ”riktig” person i ett porträtt någonstans. Och nu i nya boken som släpptes häromdagen har jag väldigt speciella skäl till den personen jag valt. Nämligen vår fantastiska prinsessa Sofia, skriver Camilla Läckberg på sin Instagram.

Det var inte något svårt val för Camilla Läckberg.

– Har träffat henne privat emellanåt en del de senaste åren och redan som person har hon imponerat stort på mig. Varm, ödmjuk, trevlig och med skinn på nästan, skriver Camilla.

– Och ännu mer imponerar hennes engagemang i @projplayground. Därför kommer hon både vara med i boken och framförallt kommer ”Super-Charlie och Spökfällans” försäljning generera pengar till Project Playground. Super-Charlie är ju en superhjälte som gärna vill hjälpa till där han kan, skriver Läckberg

Se klippet ovan.

Annons
Dela på Facebook