Okategoriserade

Piloten avslöjar hans vilda samlagsplaner inför hela planet – då viskar Lars något till flygvärdinnan som får henne att svimma

Annons
av nuntium
27 september, 2019
Annons

Flyget mot Mallorca taxar ut från gaten och kör ut mot startbanan på Arlanda. Man lyfter helt problemfritt och väl uppe bland molnen så lämnar kaptenen i vanlig ordning lite information till passagerarna:

– Välkomna allesammans! Det här är kapten Flygare som talar. Klockan är nu 10.00 lokal tid på Mallorca och vi beräknas att landa klockan 12.55. Det är relativt molnfritt, tämligen vindstilla och temperaturen är redan härliga 21 grader i skuggan!

Annons

– Jag och min besättning önskar er alla en underbar semester, avslutar kapten Flygare varvid han hänger upp micken men, glömmer att stänga av den.

– Har du ställt in autopiloten, Henrik? undrar han.

– Jadå, blir svaret.

– Bra! Då ska jag bara gå och skita och sedan så tar jag in Mikaela här och pippar henne riktigt jäkla ordentligt – det har hon ju aldrig sagt nej till.

Det här hörs ju över hela flygplanet – av alla passagerare och personal. En av flygvärdinnorna börjar springa gången upp för att förvarna kaptenerna om fadäsen med mikrofonen, men hon råkar snava på en mattkant och faller raklång i gången.

Då lutar sig Lars, en äldre gentleman, över henne:

– Ta det lugnt, kära du. Han ska ju hinna skita först!

Annons
Dela på Facebook