Klockrent

Pernilla blir rasande när hon ser hyllan med bindor – men ICA:s mensskämt får tusentals att skratta

Annons
av nuntium
30 juli, 2020
Annons

ICA-butiken försökte skämta till det lite, men det upprörde Pernilla som publicerade ett argt inlägg på Facebook.

En kvinna vid namn Pernilla blev rejält upprörd när hon handlade på ICA i Barkarby, Stockholm. Det var en upptäckt bland bindorna i affären som gjorde henne märkbart irriterad.

Annons

Anledningen? Personalen på butiken hade försökt att skämta till det lite genom att skämta kring fördomar om menstruation – nämligen att kvinnor då blir sugna på choklad. Därför valde man att placera ett ställ med mjölkchoklad mitt på hyllan för mensskydd.

Detta gjorde Pernilla ilsken, då hon absolut inte vill se någon choklad på Libresse-hyllan.

Källa: Facebook

”Hoppas slippa se detta”

”Hej Ica! Var precis och handlade hos er i Barkarby, och hittade choklad bland bindorna? Hur tänkte ni där? Varför skulle alla kvinnor som har mens vilja äta choklad? En vecka som för många upplevs som jobbig och inte alls är förknippad med att sitta och mumsa choklad … och om vi nu skulle vilja ha choklad är vi fullt kapabla till att hitta till chokladavdelningen … hoppas slippa se detta nästa gång jag handlar hos er!”, skrev hon.

Efter ett tag togs Facebook-inlägget bort, men då han det redan komma in över 5 000 kommentarer. Till skillnad från Pernilla så verkade många se det roliga i skämtet och skrattade gott åt ICA:s upptåg.

Många personer i kommentatorsfältet menade att allt inte borde tas så allvarligt och att det var uppiggande med lite humor från personalen på matbutiken.

Vad tycker ni, har Pernilla rätt eller var det bara ett underhållande skämt? 

Annons
Dela på Facebook