Skoj

Per-Erik säljer en kollapsad vedhög på Blocket och hans annons är GALET rolig!

Annons
av nuntium
5 april, 2018
Annons

Per-Eriks vedhög hade kollapsat, dessutom två gånger på samma dag. Det var droppen för Per-Erik så han la ut en annons på Blocket och den är GALET rolig.

Se annonsen nedan. Om du tycker bilden är otydlig har vi skrivit av annonsen och lagt in den som text nedanför bilden.

Annons

”Kollapsad vedhög

Nu har jag staplat om den här j-vla HÖGJ*VELN för sista gången! Den rasar stup i ett, oavsett hur jag staplar skiten. Den består av ca 95% av nyhuggen tall och resten björk i lagoma stora och lagoma långa bitar.

Igår staplade jag om halva högen, 2 gånger, i morse såg det ut som om någon terroristledare övat sprängteknik på den inatt.

Pga av våran eminenta sommar så är det inte dom vackraste vedträn som ligger där, men dom är inte lika gamla och möglig som dom ser ut, FAKTISKT! Som sagt, jag ska inte ödsla mer av mitt dyrbara liv på högen utan säljer det mot självplock.

Det är ca 6500 liter ved, ta det du vill ha, priset är 1500 kr oavsett om du plockar till en vedkorg eller om du tar allt.

Ev byte mot något roligt, typ en bätte sommar, längre semester, en fungerande bantningskur, en katt som inte spyr på mina mattor, 3 st femhundralappar, 15 hundralappar eller nå annat kul.

Vill ingen ha skiten så komposterar jag skiten och börjar odla metmask i jorden som blir.

Står/ligger i centrala Ilsbo. Är jag inte hemma så lämna stålarna i stöveln på bron.

Per-Erik, 070-xxxxxxx.

Tillägg: Eftersom jag mäter och räknar ungefär lika bra som jag behärskar rytmisk gymnastik så justerar jag storleken på högen, det är nämligen MER av mitt vedervärdiga hatobjekt som ligger på min gård, nämligen 10-12 kubik… Huuu… bara tanken ger mig rysningar och gåshud!

Så vid jättesnabb affär så bjuder jag på en kopp kaffe och en glass! – BARA JAG FÅR BORT ELÄNDET SNART! Och, nej, jag fyller inte år,det gör jag den 12:e maj, men vill du gratulera eller bjuda mig på gräddtårta så gå  det finfint det med.”

Tycker du Per-Eriks annons var lika rolig som vi tycker? Dela den vidare på Facebook så kanske han blir av med sin vedhög tillslut.

Annons
Dela på Facebook