Kärlek

Par med bra sexliv har de här 5 enkla vanorna

Annons
av nuntium
11 juni, 2019
Annons

Kommunikation, beröring och känslor. Det är några saker som faktiskt kan förbättra ert sexliv avsevärt. Hur många av dessa punkter gör du och din partner?

1. Har bra kommunikation

Kommunikation är viktigt i relationer i stort och speciellt när det gäller sex. Det kan vara svårt att gissa sig till vad någon annan gillar/ogillar så öppenhet och kommunikation kan verkligen få fart på ert sexliv. Dessutom kan man få reda på nya saker att testa med sin partner som man inte prövat förut.

Annons

2. Måste inte ha sex hela tiden

Det är inte alltid man är  jättesugen på sex. Ibland känner man sig ofräsch, stressad eller har helt enkelt inte lust. Par som inte stressar fram sex varje dag kommer uppskatta det mer sen. Dessutom blir det inte lika enformigt som det lätt kan upplevas vid ”rutinsex”.

3. Tar sig tid för varandra

Att ta sig tid för varandra och uppskatta den andras sällskap är något som får relationen att hålla i längden. Så uppskatta era spännande äventyr i sovrummet lite extra!

Photography of Couple Holding Hands

Källa: Pexels

4. Ger varandra komplimanger

Par som är givmilda med komplimanger och visar varandra uppskattning har även lättare att känna upphetsning och attraktion för sin partner. En person som blir uppskattad ofta känner sig också sexigare.

5. Uppskattar beröring

Berör din partner så ofta det går. Allt handlar inte bara om sex utan saker som kyssar, kramar och annan beröring bidrar också till ett hälsosamt sexliv.

Woman Wearing White Bra Holding Man's Chest

Källa: Pexels

Mer kommunikation, beröring och komplimanger – receptet för ett bra sexliv!

Annons
Dela på Facebook