Fräckisar

Pappan hittar dottern med hennes vibrator – reaktionen är helt klockren

Annons
av nuntium
10 januari, 2019
Annons

Mamman passerade sin dotters stängda sovrumsdörr och hörde då ett konstigt, surrande ljud som verkade komma inifrån rummet. Hon öppnade dörren och fick se sin dotter ge sig själv en rejäl genomgång med en stor vibrator.

”Lämna mig i fred”

Annons

Chockad av upptäckten frågade hon:

– Vad i hela friden sysslar du med?

Dottern svarade:

– Mamma, jag är 33 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred!

Dagen efter så gick pappan förbi och hörde samma surrande ljud komma inifrån dotterns sovrum. När han slog upp dörren och steg in såg han sin dotter älska väldigt passionerat med sin vibrator.

Han frågade, mycket bestört, vad tusan hon höll på med, varpå dottern svarade:

– Pappa, jag är 33 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred!

3 dagar senare kom frun hem från sin handling på Ica. När hon packade upp varorna i köket så lade hon märke till det där surrande ljudet igen – men den här gången kom det inifrån vardagsrummet.

Hon smög försiktigt in och fann sin make sittandes i soffan med ögonen riktade mot TV:n. Vibratorn låg på sätet bredvid och surrade för fullt.

Frun frågade:

– Vad i helvete sysslar du med?!

Maken tittade tomt på henne och svarade:

– Stör inte. Jag tittar på hockeymatchen med min svärson…

Annons
Dela på Facebook