Skoj

Pappan försöker lägga bebisens kalla hand under täcket – men se vad som händer då

Annons
av nuntium
3 augusti, 2017
Annons

Under människans första levnadsår utvecklas vi som allra mest – både fysiskt och psykiskt. Inte nog med att man ska ta in allt som kan vara bra inför framtiden, man ska också lära känna sin egen kropp – vilket den här bebisen med råge börjar att göra!

Alla föräldrar vet vilket oerhört jobb det kan vara att faktiskt vara just småbarnsförälder. Är man inte ständigt trött och gör allt för att få ensamrätt om den där sista kaffekoppen, så är man istället orolig upp till halsen om att något ska vara fel. Men trots allt detta så får man åtminstone uppleva en hel del härliga, underbara och roliga stunder på vägen! Och det kan garanterat de här två föräldrarna skriva under på!

Annons

Klippet nedanför visar verkligen klockrent hur kul det kan vara att vara just förälder, och vad som kanske är extra roligt är att föräldrarna lyckades föreviga det med en film – och dessutom delar med sig till oss på internet!

Ska bara stoppa ner bebisens kalla hand under täcket

Pappan hade tänkt att stoppa ner sonen Tylers kalla hand under täcket medan han ligger och sover. Men Tyler har helt andra planer på vad som komma skall!

Varken mamman eller pappan kan hålla sig för skratt – och ärligt talat kunde inte vi det på redaktionen heller – det här är bara för bedårande och underbart!

Klippet har ett par år på nacken, och när föräldrarna delade det för cirka åtta år sedan hörde en mängd tittare av sig i kommentarsfältet på Youtube till mamman att sonens rörelser kunde anses som negativa tecken. Mamman har dock klargjort på senare tid att sonen – som nu är åtta år gammal – mår lika bra som vilken åttaåring som helst!

Hittills har över sex miljoner sett klippet – och när du tar dig en titt på det kommer du genast att förstå varför!

Se klippet nedanför, visst är det roligt och bedårande?

Fick klippet dig till att le också? DELA artikeln med dina vänner, så de också kan få sig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook