Smart

Om du gör det här kommer du aldrig att behöva se spindlar i ditt hem igen

Annons
av nuntium
28 mars, 2019
Annons

Många av oss gillar inte spindlar och andra insekter, vissa av oss är också rädda för dem.

Bor man i hus är det inte så ovanligt att man får se dessa kryp. Men du kan bli kvitt dem genom dessa enkla tips.

Annons

FamilyLifeGoal har tipsat om några enkla men väldigt effektiva tips för att snabbt bli av med spindlar och andra insekter. Se tipsen här nedan, dom är helt klart värda att prova.

Ceder

Köp galgar som är gjorda av cederträ och häng upp kläderna på. Då slipper du spindlar och nattfjärilar bland dina kläder. De hatar nämligen ceder.

Citron

Spindlar tycker inte om citron. Köpt citron och skär den i mitten och gnugga sedan citronsaften på områden där du sett att spindlarna brukar hålla hus.

Vit vinäger

Om det är någon produkt som alla borde ha hemma så är det vit vinäger. Vinäger fungerar till väldigt mycket. Lukten från vinäger håller spindlar, myggor och myror borta. Blanda vinäger med vatten i en blomspruta och spraya runt huset och där ni brukar vistas på tomten. Lukten kommer att avta för dig men inte för insekterna.

Kastanjer, valnötter och hästkastanjer

Det har visat sig att kastanjer, valnötter och hästkastanjer skrämmer bort spindlarna. Doften från dessa innehåller ett ämne som spindlarna inte tål och om du placerar dessa på fönsterbrädan vågar inte spindlarna komma närmare.

Håll rent!

Det bästa knepet för att hålla spindlar och andra insekter borta är att städa regelbundet. Om du håller snyggt i hemmet minskar du risken att drabbas.

 

Annons
Dela på Facebook