Nyheter

Ny undersökning visar: BMW-förare kör sämst i Sverige

Annons
av nuntium
28 september, 2018
Annons

Det händer ofta att man diskuterar vilka bilförare som kör sämst. Nu har Allt om bilar gjort en undersökning bland deras läsare.

När tidningen ställde frågan till sina läsare så var svarsengagemanget oerhört stort. Vilka bilförare som var sämst enligt läsarna var många även överens om: BMW-förare.

Annons

Det är ingen nyhet att bilmärken engagerar. Något som även engagerar är dåliga bilförare. Om vi slår ihop dessa två väldigt omtalade ämnena så förstår du själv vad det blir.

Frågan som ställdes var enkel: ”Vilka bilförare kör sämst?”. Totalt så kom det in 10 345 svar.

Frågan är enkel, men att svara på den är lite klurigare. Delvis så bygger den på känslor, men i grund och botten så finns det också fler saker att ta hänsyn till.

Några frågor som direkt dyker upp är: Vem bygger just det bilmärket? Hjälper/underlättar bilen till säker/osäker körning? Vem är den typiske föraren? Är bilen byggd för att framföras på ett säkert sätt?

Ja, ni förstår. Det finns en rad grejer att hålla koll på i alla fall.

När Allt om bilar, som är en del av Expressen satte upp frågan på sin hemsida så verkade det som att svenskarna är överens om vilka som kör sämst.

BMW-förarna fick nämligen 43,5 procent av rösterna. Andraplatsen kom Audi-förarna på med 15,1 procent och Volvo-förarna knep tredjeplatsen med 8,1 procent av rösterna.

Fullständigt resultat kan ni se i videoklippet här ovan.

Annons
Dela på Facebook