Familj

När hon tittade närmare på den här bilden från trädgården – vågade hon inte lämna sitt hus

Annons
av nuntium
3 januari, 2020
Annons

När du just har flyttat vill du förmodligen berätta för dina nära och kära om ditt nya hem. Det var vad Sophia tyckte eftersom hon just flyttat till andra sidan Amerika. Hon bad sin mamma att ta en bild av henne i deras nya trädgård, där även bambu växte!

Till att börja med ville hon bara visa det här fotot för sina vänner. Hon visste ännu inte att hennes foto skulle gå viralt över hela världen, tack vare en liten detalj…

Annons

Sophias föräldrar hade lyckats köpa en enorm villa till ett bra pris. Villan hade en pool, två badrum och en vinkällare. Hennes föräldrar förbisåg bara en liten detalj, men det var något som senare fick dem att önska att de aldrig hade flyttat.

Sophia hade inte velat flytta alls. Hon bodde först i Minnesota, men hennes föräldrar var trötta på det dåliga vädret. I Texas var vädret mycket bättre, men hon hade inte sina vänner runt sig, vilket gjorde henne ledsen. Hon hade haft en liten klubb med bästa vänner och tyckte att det var ganska läskigt att hitta nya.

Naturligtvis skulle hon hålla kontakten med sina gamla vänner, men avståndet gjorde det nästan omöjligt att se varandra. Från hennes tidigare hemstad (Rochester, Minnesota) och till Texas var det cirka 2.100 kilometer. Senare visade det sig inte ens vara den största nackdelen.

Med tiden märkte Sophias föräldrar att hon inte uppförde sig som sig själv. För att trösta henne hade de en stor överraskning för den ensamma flickan. Hon fick låta sina vänner flyga dit för att beundra huset och för att träffa varandra igen! Hennes glädje skulle dock inte vara länge.

Det var en vacker sommardag när Sophia beslutade att gå ut i trädgården. I deras tidigare trädgård hade hon haft en grönsaksträdgård, som hon nu ville ha igen. Hon tyckte också att det var roligt att det fanns bambu i trädgården, som hon inte hade haft tidigare. Hon ville visa detta för sina vänner – då fick hon en konstig kommentar från en av dem.

En av ingångarna till den gigantiska trädgården ledde till en återvändsgränd. Åtminstone var det vad familjen fick höra när de köpte villan. Efter att ha pratat med invånarna, fick de reda på att vägen faktiskt slutade på en plats som skulle ge dem mardrömmar.

Det fanns aldrig någon trafik på denna väg, och naturen fick växa fritt. En granne sa till familjen att de inte skulle använda vägen på grund av en allvarlig incident . När de fick reda på vad som hade hänt blev de chockade!

Vad visade det sig vara? ”Ödevägen” slutade faktiskt i ett fängelse, där två ökända brottslingar nyligen hade rymt! Flera sökningar hade redan genomförts i det trädbevuxna området runt huset, utan nytta. Grannen nämnde sedan något som gav dem frossa av rädsla.

Grannen berättade för familjen att han hade sett en misstänkt man gå runt i villan och till och med försökt klättra över deras staket. Eftersom han inte hade sett om mannen hade lyckats, sa han bara till dem: ”Var försiktiga och håll utkik!”

Eftersom Sophia och hennes föräldrar var oroliga , ringde de polisen och gick snabbt tillbaka in. Sophia såg sedan att hon hade fått ett meddelande från en av sina vänner om det foto hon hade skickat bara några ögonblick tidigare. Efter att ha läst den var hon dödsrädd!

Om du tittar noga på hennes foto ser du något du inte ens kunde föreställa dig i dina värsta mardrömmar. Hennes vänner var också ganska rädda när de fick det här fotot i sin WhatsApp-grupp.

”Vem är dessa skrämmande män bakom dig ?!” sa hennes vän. När Sophia tittade igen kunde hon inte tro det hon såg. Var det dessa två de förrymde brottslingar? Hon låste omedelbart allt i huset. Hennes föräldrar fick ett telefonsamtal från sin granne, som hade fått ett oroande sms från lokala myndigheterna.

De två männen var de ökända kriminella! De gömde sig i familjens trädgård eftersom polisen jagade dem. Grannen berättade för dem att en säkerhetsvarning automatiskt hade skickats till alla invånare, men eftersom familjen just hade flyttat in i sitt nya hem hade de inte fått den.

Annons
Dela på Facebook