Smart

McDonalds klippte ner bondens häck utan lov för att sätta upp reklam – men hans hämnd hade ingen räknat med

Annons
av nuntium
26 januari, 2019
Annons

McDonalds ville få in fler kunder till sin restaurang och satte därför upp en stor skylt längs vägen. Men dom hade inte riktigt tänkt på att den inte skulle vara synlig, eftersom det växte träd och buskar vid vägkanten.

Det var längs en väg i Hampshire i Storbritannien som snabbmatskedjan beslutade sig om att sätta upp en skylt. Men för att den skulle synas var dom tvungna att ta ned buskar och träd efter vägen.

Annons

Men vad dom hade missat, var att fråga markägaren om lov. Den som ägde marken var en bonde, som även hämnades efter att ha fått sina träd och buskar nedsågade. Nu jublar hela nätet över hans hämnd som många beskriver som klockren.

På bilden nedan får ni se hur det såg ut när McDonalds satte upp sin skylt efter vägen. Som ni kan se så är det en stor buske som blockerar skylten, vilket gör att man bara ser toppen av skylten.

Källa: Twitter

Utan lov så tog snabbmatskedjan saken i egna händer och sågade ner buskaget. Allt för att bilisterna skulle se deras skylt.

Men det gjorde någon förbannad, vilket gjorde att det inte dröjde länge innan skylten var blockerad igen – men den här gången av höbalar.

Källa: Twitter

Bondens revansch har nu spridits över hela nätet och många hyllar honom för hans revansch. Många tycker att McDonalds får skylla sig själva, eftersom dom klippte ned bondens häck utan att fråga.

Källa: Twitter

Klicka på Gilla om du också tycker det var rätt gjort av bonden!

Annons
Dela på Facebook