Historier

Mannens penis gick av när han hade sex – ”Jag blev livrädd”

Annons
av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Under sexakten gick mannens penis av. Aj, aj, aj – är bara förnamnet för den stackars 48-åriga mannen som hade sex med sin flickvän.

Sean Marsden, 48, och hans flickvän hade sex med varandra strax innan jul förra året när det hördes ett knak från Marsdens penis, som följdes av en olidlig smärta.

Annons

– Smärtan var olidlig, den var verkligen grov och kom i vågor. Jag kunde faktiskt se att den (red anm. penisen) var av, säger han till New York Post.

Penisen började snabbt fyllas med blod och svullna upp. Något som Marsden beskriver som ”att den aldrig skulle sluta växa”. Storleken på penisen motsvarade till slut en vinflaska, något som skrämde honom till döds.

Fick inte ha sex på flera veckor

Efter ambulansfärd in till sjukhusen gick Marsdens penisfraktur att repareras av kirkurgerna. Men han fick strikta instruktioner att inte ha samlag på flera veckor.

Sexlusten tog över

Marsdens sexbegär tog över och det tog inte lång dit innan han och hans flickvän hade sex igen, redan så tidigt som treeee veckor efter frakturen. För paret var det väldigt glädjande eftersom ingen av de trodde att Marsden skulle kunna ha sex igen.

Han berättar för New York Post att han ”inte kunde vänta med att ha sex igen”.

Trots att han hade en del smärtor under sexet och läkarnas strikta instruktioner om att vänta, gick det bra med sexet. Han kommer hädan efter vara mer försiktig, även om han fortfarande kommer ha mycket sex.

– Jag kommer definitivt att vara mer försiktig i framtiden. Vi måste vara mer försiktiga eftersom jag inte har råd att det ska hända igen, säger han till New York Post.

 

Annons
Dela på Facebook