Djur

Mannen slutar klia fölet – det skulle han aldrig gjort. Se vad fölet gör när han går därifrån

Annons
av nuntium
30 juli, 2017
Annons

Hästar är ett ståtligt djur som vi svenskar använder flitigt till en rad olika fritidsaktiviteter. Men om vi backar tillbaka bandet lite så har vi använt hästar som redskap i flera tusen år. Än idag så kan hästar vara bra hjälpmedel men framförallt så umgås vi människor med dom då vi har starka band till dessa djur.

Utan tvekan så är hästar väldigt vackra djur och det är inte ovanligt att se när hästar umgås med sina vänner, såväl häst som människa. I det här klippet får vi se ett litet föl som garanterat kommer ge dig ett leende på läpparna.

Annons

Ägaren till den här hästen har berättat att hon älskar när hon blir ompysslad, allra helst kliad och klappad på ryggen. Det är ett lite jobbigt ställe för en häst att klia på själv, så när hon får chansen springer hon gärna till sina mänskliga vänner och ber om hjälp.

Det finns bara en hake i det hela. När man väl börjat så får man inte sluta. När han försöker sluta och gå därifrån så backar hästen sakta emot honom igen. Men när han försöker springa ifrån hästen så gör hon något som han inte alls hade räknat med – han får en spark i baken.

Kolla in det roliga klippet själv här nedan.

Dela gärna klippet med dina vänner och familj om du fick ett leende.

 

Annons
Dela på Facebook