WTF

Mannen gick till doktorn för svullen axel – men vad som sker när skalpellen sätts i honom är galet!

Annons
av nuntium
13 november, 2017
Annons

De flesta av oss har nog upplevt tonårstiden som en ren och skär pina när det kommer till hudproblem, som finnar till exempel. För att inte tala om den varsamling som på något oförklarligt sätt fått plats i den lilla finnen som precis har klämts. Men tro mig – den här mannen har precis upplevt något värre, tio gånger om!

Mannen i klippet, vars namn aldrig framgår, valde att gå till sin lokala läkare efter att han upplevde smärta i höger axel, och dessutom kunde man skymta en liten böld, som han inte visste var den kom från. Problemet hade varit varaktigt under lång tid, men under den senaste perioden hade bölden blivit mycket större, och precis som vilken människa som helst blev han orolig och uppsökte därför sin läkare.

Annons

Inget för dig som är äckelmagad!

Om du är väldigt äckelmagad – eller kanske sitter med din lunch i högsta hugg och redo för första bettet – är klippet nedanför inget att rekommendera, åtminstone inte för stunden. Men för dig som är redo för vad som kan tyckas vara hundra gånger värre än en tonårsfinne kan det vara måttligt intressant att ta del av!

Läkaren chockerades!

När läkaren sätter skalpellen i hans axel, precis runt bölden, och börjar att klämma på den, kommer det nämligen mer var än vad man trodde var fysiskt möjligt att få plats i en kropp.

Känner du dig redo för världens kanske galnaste böld? Och säg inte att vi inte varnade dig! Se videoklippet nedanför:

Hur den äldre mannen känner sig i axeln i dag framgår tyvärr inte av klippet, men vi hoppas självklart att hans värk är borta och han känner sig pigg och kry!

Känner du någon som älskar sånt här? DELA i så fall klippet med dina vänner, så de också kan ta del av något helsjukt!

Annons
Dela på Facebook