Klockrent

Mannen flyttade till ett litet hus i skogen. Vänta tills du ser insidan, det är helt magiskt!

Annons
av nuntium
14 maj, 2018
Annons

Besöker du vin distriktet i Kalifornien och söker efter någonstans att bo som är lite utanför city kan de här vara rätt ställe.

Owl Tree Cabin är belägen i den vackra skogen Redwoods och ligger i närheten av Mendocino, Kalifornien. Atmosfären är lugn och harmonisk och stugan ser helt fantastisk ut från utsidan, men när du ser insidan kommer du att vilja flytta in direkt.

Annons

Du kommer inte att bli besviken. Jag vart helt kär när jag såg denna otroligt mysiga inredning.

Det är fantastiskt hur rymligt det ser ut i den lilla stugan. Och allt träverk är bara förvånansvärt vackert. Som du kommer att få se så har stugan en ugn med en skorsten för värme. De totala ytan för detta lilla vackra utrymme är bara 225 kvadratmeter.

Köket och badrummet är utrustade med moderna VVS, så du kommer knappast få gå ut i skogen för att göra dina behov. Denna plats ser rustik ut men det är en plats med lyx. Och tro det eller ej, men det finns även wi-fi.

Sovrummet är de mysigaste någonsin. Man vill bara krypa ner i den sängen för den mest avslappnade sömnen och bara njuta av att få vara där.

Huset går att hyra och har rimliga priser för att få övernatta här några dagar när man besöker Kalifornien. Ta en titt på videon nedan och bli förbluffad över hur fint och mysigt denna lilla stuga är.

Att man kan få in så mycket lyx i en liten stuga i skogen trodde jag inte var möjligt fören jag såg denna fantastiska stuga.

Se klippet här:

Glöm inte heller bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook