Familj

Mamman väntar sitt 22:a barn – läkarna berättar sedan vad som gått fel under ultraljudet och kvinnan drabbas av panik

Annons
av nuntium
21 januari, 2020
Annons

Att ha ett barn kan vara tidskrävande. Tänk då att ha 21 barn och vara gravid med sitt 22:a barn.

Sue Radford från Morecambe i England väntar sitt 22:a barn. Nu berättar hon om rädslan efter läkarens upptäckt i hennes journal.

Annons

44-årige Sue har en hel del på sina agenda, väldigt mycket mer än andra mammor. Med 21 barn är det väldigt mycket som ska planeras in och hinnas med.

Sue och hennes make är föräldrar till barnen: Chris, 30, Sophie, 25, Chloe, 23, Jack, 22, Daniel, 20, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 16, James, 15, Ellie, 14, Aimee, 13, Josh, 12, Max, 11, Tillie, 9, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, Archie 18 månader, och Bonnie ett år.

View this post on Instagram

Birthday meal out for Phoebe’s birthday 🎂 #birthdaymeal #gifted

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Den stora familjen väntar nu tillökning av sitt 22:a barn, men det finns komplikationer som kan sätta käppar i hjulen.

Sue är gravid i femte månaden, hon har fått ett ovanligt graviditets tillstånd som innebär att moderkakan finns framför barnet i livmodern, istället för bakom. Dessutom är hennes mage hälften så stor som hon bör vara, vilket har gjort att hon känner oro inför förlossningen.

– Jag vet inte om det har någonting att göra med moderkakan som är framför barnet, men jag var med om samma tillstånd med Bonnie, och jag kände mig stor med henne, säger Sue till The Mirror.

View this post on Instagram

Just over 25 weeks and I feel so tiny this time around 💗#girlbump #25weekspregnant

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Trots Sues oro försöker hon hålla uppe energin under sin graviditet. Familjen Radford är kända i Storbritannien som landets största familj. De får sponsring av organisationen Child Benefit och från Noels bageri.

Publicerat av The Radford family Tisdag 12 februari 2019

 

 

Annons
Dela på Facebook