Hemskt

Mamman vaknar av sonens plötsliga skrik. När hon ser vad han har i ansiktet blir hon genast panikslagen!

Annons
av nuntium
16 maj, 2018
Annons

Att se ens barn vara sjuka eller skadade är bland det värsta en förälder kan uppleva. Det enda man vill göra är att ta bort smärtan och göra det bra men ibland är det tyvärr inte alltid så lätt.

6-årige Tyler sov i sin säng hemma i Australien när hans mamma Tammy plötsligt vaknade av Tylers extrema skrik. Tammy sprang genast in i sin sons sovrum för att se vad som var fel. Och det hon skulle se hade hon aldrig anat.

Annons

Det tog inte lång stund innan hon insåg vad som var anledningen till Tylers skrik och faran för hans liv.

Tyler fördes snabbt till Macksville District Hospital innan han sedan fördes vidare till Coffs Harbour sjukhus, där han var tvungen att vara kvar till dagen efter, rapporterar Daily Telegraph.

Tammy rusade in i sovrummet.

Anledningen till detta var att när Tammy rusade in i sin sons sovrum upptäckte hon att det var en nästan tre meter lång pytonorm fastspänd runt hennes blodiga son och Tyler hade redan blivit biten flera gånger redan på flera ställen.

Trots att Tyler sov i överslafen i våningssängen hade ormen på något sätt lyckats komma upp där och in under hans täcke.

Mamma Tammy lyckades till slut få loss ormen som satt fast i honom. Han var helt blodig i ansiktet och hade flera bett på kroppen, varav ett i ansiktet.

Veterinären Narre Warren säger att ormar är mer aktiva när det är varmare och Tyler är inte den första som har blivit biten i sitt hem. I hela Australien har människor attackerats i sina hem.

Familjemedlemmen Craig Baker dödade senare ormen.

Lyckligtvis gick det bra för Tyler och enligt hans mamma Tammy minns han inte så mycket utav den hemska händelsen.

 Se klippet nedan:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook