Familj

Mamman vädjar: ”Hjälp, mina bröst slutar inte växa”

Annons
av nuntium
7 februari, 2018
Annons

Kvinnan från Australien vädjar nu om hjälp. Sheridan Larkman bröst började växa i tidig ålder och problemen har funnits ända sedan dess.

Hon var bara åtta år gammal när brösten började växa och brösten har inte slutat växa sedan dess. Efter att ha vädjat om hjälp från allmänheten så har hon äntligen nått sitt mål och nu ska en förändring ske.

Annons

Sheridan har berättat:
– Jag ville inte göra det här men jag har väntat så länge och nu har jag möjligheten att nå ut med min historia.

Att ha stora bröst är inte alltid kul. Om man har stora bröst kan det leda till fysiska besvär såsom ryggproblem.

Tvåbarnsmamman Sheridan har dock fått nej från staten. De anser inte att hennes problem är så pass stora att operationen skulle bekostas av staten.

När beslutet nådde henne så vände hon sig till allmänheten istället.

– Brösten har växt i hela mitt liv, vad säger att de kommer sluta nu? säger hon till sajten News.com.

När hon var 16 år sökte hon hjälp för första gången. Hon berättar om sitt första läkarbesök:

– Jag sa: ”Jag känner att de bara växer och växer. Vad kan jag göra?”. Läkaren sa att de inte borde bli så mycket större och att de säkerligen skulle sluta växa snart.

Otrevliga kommentarer

Vid det tillfället hon hade hon H-kupa. Men nu så har hennes bröst växt ännu mer och hon behöver använda en bh med K-kupa.

Sheridan berättar att det inte bara är de medicinska besvären som oroar henne. Hon berättar även hur människor hon möter på stan brukar kunna peka och vräka ur sig otrevliga kommentarer.

Hon får även närmanden av män på sociala medier som ber henne skicka lättklädda och avklädda bilder.

Att hitta kläder som passar är nästintill en omöjlighet. Hon oroar sig nu för att hennes barn ska få ärva hennes stora byst.

Insamlingen har nått sitt mål

Nu så verkar lösningen vara nära. Den insamling som Sheridan startade på eget initiativ för snart tre månader sedan har nu nått sitt mål.

Målet var 10 000 australiska dollar, vilket motsvarar ungefär 62 000 svenska kronor. Men nu är samlingen uppe i 10 200 dollar, som totalt 226 olika personer bidragit med.

När operationen blir av är ännu oklart.

Se klippet nedan med Sheridan:

Annons
Dela på Facebook