Klockrent

Maken är otrogen mot sin fru med hennes bästa vän – 3 år senare avslöjar frun något skrattretande

Annons
av nuntium
4 juli, 2019
Annons

Att människor som är gifta är otrogna är tyvärr något som händer alltför ofta och varje gång jag får höra om det så blir jag ledsen. Man har vigt sitt liv åt någon annan sedan bryter man plötsligt sina äktenskapsförord. Man sviker en partner som litar på en.

Då och då delar människor med sig av sina historier på nätet. Här är en uppdatering som cirkulerat på nätet ett tag. Det är en tjej som heter Erika som har kommit på sin man med sin bästa vän och sedan lyckats hämnats.

Om det här är sant eller inte vet jag inte, men oavsett vad så är det i alla fall klockrent. Så här kan man hantera en otrogen make om man vill.

Annons

Läs Erikas bekännelse här nedan:

”Bekännelse: När jag fortfarande var gift hade jag på känn att min man var otrogen mot mig och när jag sedan hittade ett paket kondomer i hans bil hade min värsta mardröm besannats.

Förpackningen var redan öppen så jag tog kondomerna och petade hål på varenda en med en nål. Sedan lade jag dem i ett bad med chilijuice från Habanero i en timme och sedan lade jag tillbaka dem innan han vaknade.

Dagen efter sade han att han skulle hjälpa sin mamma med saker som behövde fixas och så åkte han iväg. Tre timmar senare ringde min bästa vän och berättade att hon hade haft sex med sin ”pojkvän” och nu kändes det som att det brann där nere.

Strax efter kom min man hem och lade en påse frusna ärtor i skrevet och påstod att han hade bränt sig på något.

För att göra en lång historia kort så blev hon av med sin bästa vän och han förlorade sin fru. Jag har blockat dem på Facebook och ingen av dem vet vad jag har gjort.

Det var 3 år sedan och så fort jag springer in i dem nuförtiden så frågar jag alltid ”Vart brinner det?”

Annons
Dela på Facebook