Nyheter

Läraren kunde inte sluta ha sex med 14-åringen – nu kan hon få fängelse

Annons
av nuntium
16 mars, 2018
Annons

Det var efter att en lärare i delstaten Florida, USA, blev påkommen med att ha haft sex med en 14-årig elev som hon nu riskerar fängelse. Efter att pojkens betyg sjönk rejält började andra lärare bli fundersamma om allt stod rätt till.

Lärarinnan, som är 26 år gammal, lockade till sig pojken genom mat från McDonalds och marijuana. Killen som går i åttonde klass ska inledningsvis fått avklädda bilder från lärarinnan.

Annons

Sedan ska lärarinnan Stephanie Peterson, som var 26 år, börjat hämta upp honom på kvällarna. Då åkte dom iväg och hade sex i bilen eller i en lada som låg i närheten. Ibland blev det så sent att pojken kom hem förrän två på natten.

Stephanie Peterson ska enligt uppgifter ha genomgått en skilsmässa när hon inledde den sexuella relationen med eleven.

Manlig lärare kontaktade pojkens föräldrar

Allt uppdagades efter att en manlig lärare kontaktade föräldrarna till pojken för att fråga om han behövde ha en mentor i skolan, eftersom hans betyg hade sjunkit senaste tiden.

På grund av att pojken hade en relation med lärarinnan så ökade frånvaron vilket i sin tur ledde till att pojkens betyg gick från A till F. Detta oroade andra lärare.

Föräldrarna tyckte samtalet var märkligt och skojade om huruvida den manliga läraren höll på att ”grooma” deras barn. Det var då pojken brast ut i gråt och sa till sina föräldrar:

– Vem som helst kan ansatta en.

När sonen sa det så misstänkte föräldrarna på en gång Stephanie Peterson, då sonen tidigare berättat att han brukar besöka hennes klassrum efter skoltid.

Fick inte berätta för någon

Det är The Sun som skriver att pojken sedan berättade att lärarinnan brukade locka honom med mat från McDonalds och marijuana. Vid flera olika tillfällen ska de ha haft sex med varandra.

”Enligt offret sa Peterson till honom at de inte kan berätta om det här för någon för då hamnar de i trubbel”, skriver den lokala polisen i ett av sina uttalanden.

I klippet här nedan kan du höra mer om vad som hände.

Se klippet här:

Detta är inte okej. Dela gärna artikeln med dina vänner för att uppmärksamma att vem som helst kan antasta.

Annons
Dela på Facebook