Intressant

Läkare varnar: 5 saker du ALDRIG ska göra innan du har sex

Annons
av nuntium
29 december, 2017
Annons

Finns det någonting som är bättre än att få ha det riktigt mysigt med den personen som man älskar? Men innan man hoppar in i sänghalmen finns det vissa saker som man bör tänka på. Vi människor har en tendens att göra dessa saker som tyvärr inte alls är bra för dig.

Det är saker som vi har gjort till vanor som tyvärr kan vara farligt och leda till sjukdomar. Förhoppningsvis kommer du att undvika detta i framtiden då du känner till vad du inte bör göra.

Annons

Vissa av sakerna kommer du bli förvånad när du hör. Tanken av att man har missat detta och gjort de utan att ha en aning om det är lite chockerande.

Drick inte för mycket innan!

Forskning har visat om du dricker för mycket innan myset så kan det resultera i att det blir stora problem med orgasmen.

Mys inte samma dag som du rakat dig!

Om du rakar dig samma dag som det är dags för att mysa så är det bättre att du väntar en dag i mellan. Huden är nämligen väldigt känslig direkt efter du har rakat dig.

Använd inte eltandborste

 

Tsippora Shainhouse har sagt att man inte ska använda eltandborste samma dag som det ska mysas. Om man får små sår i munnen kan det öka risken för hur mottaglig man är för könssjukdomar.

Här är det tre tips som vi inte hade en blekaste aning om. I videoklippet nedan kan ni se vad du bör undvika innan du har sex. En fundering som dyker upp i mitt huvud är varför man inte fått lära sig det här tidigare.

Det är sån här information som man borde få ta del av redan i skolan för att kunna ha bästa förutsättningarna för att skydda sig.

Kolla på videoklippet här nedan och dela sedan med dig av det till någon som du tycker borde veta detta. Kanske din partner eller varför inte din bästa kompis?

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook