LOL

Kvinna spionerar på sina grannar men klantar sig ordentligt – brandkåren får rycka ut

Annons
av nuntium
4 juni, 2019
Annons

Vi har nog alla gjort oss skyldiga till att spionera på grannen någon gång. Men för de flesta stannar det vid att slänga någon blick mot grannens hus genom sitt köksfönster. Den här kvinnan tog det dock längre, så pass långt att brandkåren fick tillkallas.

Det handlar om en kvinna i Colombia, som enligt olika rapporteringar var väldigt intresserad av vad hennes grannar hade för sig.

Annons

I sin nyfikenhet hade kvinnan försökt tränga sig så nära grannens hus som möjligt för att kunna tjuvlyssna bättre. Hennes längtan efter skvaller blev dock lite väl stark och i sin envishet lyckades hon med konststycket att fastna med huvudet i metallgrinden.

Efter en stunds kamp var hon helt fast mellan två metallstolpar och kunde inte komma loss.

De andra grannarna kunde inte undgå att lägga märke till den minst sagt pinsamma situationen. Efter att ingen lyckades få loss henne hade de inget annat val än att tillkalla räddningstjänsten.

Det krävdes sedan ett antal brandmän för att få loss kvinnan och man använde bland annat hudlotion som hjälpmedel enligt källor.

Efter att den påstridiga kvinnan suttit fast i hela 5 timmar lyckades man äntligen få loss henne.

Karma skulle många säga. Även om man absolut inte vill ha en sån kvinna som granne är det svårt att inte tycka lite synd om henne i alla fall.

 

 

 

Annons
Dela på Facebook