Skoj

Komikern Robert Gustafsson berättar om finnars 5 olika fyllefaser – och gör det hur bra som helst!

Annons
av nuntium
1 augusti, 2017
Annons

Björn eller Robert Gustafsson – den ständiga debatten om vilken komiker som faktiskt är bäst. Men oavsett vad man tycker så bör man ha i åtanke att Robert Gustafsson har varit med i en herrans massa år när det kommer till komedi – och ja, han är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker och imitatörer!

Ingen kan härma en finländare så bra som Robert Gustafsson! Och i detta Youtube-klippet lever han verkligen upp till bevis, när han beskriver en finnes fem olika faser under en pågående fylla. Och han gör det ärligt talat hur bra som helst! För visst lever väl alla finnar upp till fem olika faser under fyllan? Eller?

Annons

Över 2 000 000 visningar!

Även om klippet har ett par år på nacken så är det fortfarande lika roligt att se! Det är inte direkt förvånande att över 2 000 000 svenskar har sett videosnutten på Youtube.

Så – gör som en femtedel av Sveriges befolkning – se klippet du också, och förbered dig på en riktig skrattfest! Missa absolut inte när han går från melankolisk till arg under två snabba sekunder!

Tycker du också att klippet var hysteriskt? Glöm i så fall inte att DELA det med dina vänner, så de också kan få sig ett härligt skratt!

Annons
Dela på Facebook