Kändisar

Klara om Oscars svek i Bonde söker fru – detaljerna som inte tittarna fick se

Annons
av nuntium
21 november, 2019
Annons

Klara Bohrén kände att hon och bonden Oscar Fjärrstad hade kemi, men bara timmar senare fick hon beskedet att hon var tvungen att lämna hans gård.

Klara berättar nu om chocken och känslorna.

Annons

– Jag mådde dåligt ett tag efter, några dagar gick jag inte till jobbet heller, säger hon i Bönder berättar allt.

Årets säsong av Bonde söker fru präglas av känslor och stora beslut. Programmet har redan skakats flera avhopp av både brevskrivare och bönder. Men sen finns det dem som inte är beredda på att åka hem. En av dem är Klara Bohrén som  gårdagens program bröt ihop när bonden Oscar ger henne beskedet att hon måste lämna gården.

– Det kändes som att han gav mig signaler idag när vi pratade, jag vet inte varför jag fick åka hem, säger hon med tårfyllda ögon under programmet.

I TV4 Play-programmet Bönderna berättar allt gästar Klara programledaren Linda Lindorff och talar ut om chocken som slog henne under inspelningen.

– Jag tyckte att jag hade fått bra signaler från Oscar och vi fick ju lite tid lite innan valet att prata, och då kändes det på sättet han pratade med mig på som att jag inte behövde oroa mig, som att jag kunde slappna av, säger Klara.

Tanken att hon skulle behöva packa ihop fanns inte med i tankarna.

Påverkade henne även på hemmaplan

– Det var en känsla jag fick, det kändes som att vi passade jättebra ihop, vi skrattade ihop och vi pratade lätt. Vi tyckte om att göra samma grejer, mycket sånt. Det som jag blev så chockad av, nu när jag tänkt på det, det måste ha varit jag som tolkat det fel, säger hon.

Upplevelserna och sorgen påverkade henne en längre tid även på hemmaplan.

– Jag grät ju hela vägen hem när jag satt på tåget. Jag mådde dåligt ett tag efter, några dagar gick jag inte till jobbet heller, säger hon.

Programledaren Linda Lindorff är glad att Klara mår bättre idag och blev berörd av hennes känslor.

– Väldigt roligt att du ändå kan gå starkare ur det här för det var hemskt jobbigt att se dig så ledsen. Det vill man ju inte, man vill att alla ska bli kära och glada, säger hon.

Annons
Dela på Facebook