Nöje

Kalle Moraeus viktras efter Biggest Loser: Se hans otroliga förvandling här

Annons
av nuntium
1 juni, 2018
Annons

Kalle Moraeus har precis varit med och spelat in ”Biggest Loser VIP” och trots att programmet inte sänts ännu kan man se den otroliga förvandlingen på honom.

Trots att han varit med i programmet som inte kommer sändas förrän senare så är han långt ifrån klar med sin viktresa.

Annons

– Jag kör superstrikt LCHF-diet och jag äter väldigt lite mat, säger han till Nöjesbladet.

Förra säsongen av Biggest Loser VIP kammade sångerskan Anna Book hem med en helt otrolig förvandling, vem som vinner denna säsong återstår att se.

Men den folkkäre deltagaren Kalle Moraeus har rasat i vikt efter en lång tids övervikt.

– Jag har tappat mycket i vikt. Det känns kul och är jävligt inspirerande, säger Moraeus till Aftonbladet.

Om man frågar Moraeus själv så kallar han sig för ”en överviktig person”, men även han har börjat förstå allvaret i att ha extra kilon. Av den anledningen valde han därför att delta i Biggest Loser VIP.

– Jag är en överviktig person, men jag har alltid varit intresserad av hälsa. Nu ska jag göra mitt definitiva ryck. Jag vill inte spendera ålderdomen med att vara sjuk. Är man överviktig som jag så är det inte frågan OM jag blir sjuk utan när, säger han till Aftonbladet.

Så gjorde Kalle Moraeus för att gå ner vikt

Medverkan i TV-programmet gav resultat. Bara några veckor efter att inspelningarna av tv-programmet dragits igång så såg vi en märkbart smalare Kalle Moraeus i Dalarna.

Däremot får han inte avslöja någonting om programmet då det inte sänds förrän i höst. Men viktraset syns verkligen på honom.

– Jag har ganska mycket kvar, men jag kan det här så fruktansvärt bra. Min utmaning blir när jag når den vikt jag vill ha. Då måste jag leva så i ett år, då ritar man om kroppens karta. Då går man inte upp lika lätt. Det är där kampen ligger, säger Kalle Moraeus, som mår bättre både fysiskt och psykiskt.

Se klippet här:

Starkt jobbat av Kalle Moraeus som valt att ställa upp i en av Sveriges kanske tuffaste tävlingar. Klicka på gilla-knappen och önska han lycka till i framtiden.

Annons
Dela på Facebook