Skoj

Jessica skulle sälja sin soffa på Facebook – då gjorde hon det pinsamma misstaget ingen vill göra

Annons
av nuntium
16 november, 2018
Annons

Köp- och säljgrupper på Facebook har blivit väldigt populärt. Med några enkla knapptryck så har man lagt upp en annons som hamnar direkt i tusentals människors nyhetsflöden. Av den enkla anledningen att man inom loppet av ett fåtal minuter kan nå tusentals människor på Facebook så ska man vidta extra försiktighet när man ska sälja någonting – för annars kan det gå galet fel, vilket det gjorde för den här tjejen.

Jessica hade fått för sig att sälja sin soffa, varpå hon lägger ut den i en lokal ”köp- och säljgrupp” på Facebook. Hon satte priset på 300 pund och knäppte några bilder på soffan som hon sedan laddade upp. Det hon inte riktigt hade räknat med var att hon råkade få med en bild för mycket.

Annons

Hon fick till rätt så bra bilder på soffan men inte nog med det så råkade Jessica få med en privat bild. När en admin insåg misstaget och såg bilden på Jessicas bröst så tog den bort inlägget omedelbart.

Innan inlägget blev borttaget hann en kille kommentera inlägget och skrev att den bilden där hennes bröst visades såg ut att vara mest bekväm. Jessica var inte alls glad av hennes tabbe och skämdes ordentligt över den. Troligtvis kommer hon dubbelkolla innan hon laddar upp någonting nästa gång.

Annons
Dela på Facebook