Familj

Hon var 12 år gammal när hennes bror gjorde henne gravid

Annons
av nuntium
10 februari, 2020
Annons

Ibland så får man höra saker som man inte alls vill höra. När man får höra såna här saker så blir man ledsen samtidigt som man tappar hoppet om mänskligheten.

Varför kan inte alla människor vara snälla mot varandra istället för att vara hemska mot varandra? Den här berättelsen handlar om Tressa, en tjej som föddes i en fattig familj där hon fick uppleva flera hemska saker.

Annons

När hon 12 år gammal blev hon våldtagen av sin bror vilket ledde till att hon började dricka alkohol och missbruka droger. Men nu har hon blivit 19 år gammal och har avslöjat vad som egentligen hände när hon var 12 år gammal.

Denna berättelse har väckt starka reaktioner världen över vilket är förståeligt. Den är verkligen hemsk, hur kan man göra så här mot ett syskon?

Hon berättar själv vad som hände när hon var 12 år gammal längre ned i videoklippet.

Tressa hade ingen enkel start på livet. Som 12-åring blev hon gravid efter en våldtäkt.

Nu har hon flera år senare trätt fram och berättat om vad som egentligen hände under den jobbiga tiden i en tv-show.

Det är i tv-showen ”This Morning” som Tressa berättat om sitt liv. Det är en populär show och hon har även skrivit en bok som hon tillägnat sitt barn Annie.

Hennes historia är verkligen gripande. I klippet berättar hon även vad som hände med hennes bror efter att han hade våldtagit henne.

Trots att det är rätt hjärtskärande och hemska saker som hon varit med om är det intressant att få höra hennes historia. I klippet nedan kan du lyssna själv vad som hänt.

Se klippet här under:

Dela gärna detta med dina vänner så de också kan få höra Annies berättelse.

Glöm inte att klicka på gilla-knappen här nedan.

Annons
Dela på Facebook