Intressant

Hon klämmer jätteknölen hon har under foten – det som kommer ut kan vara det äckligaste vi sett…

Annons
av nuntium
30 november, 2018
Annons

Jag vet inte varför men av någon anledning har det på senare dagar nu blivit jätte populärt att kolla på videoklipp där andra människor klämmer finnar och blåsor. En del människor verkligen älskar att se det äckliga som kommer ut medan andra människor avskyr det.

Du som tillhör den kategorien som får någon form av tillfredsställelse av att se liknande klipp kommer troligtvis älska detta medan du som inte gör det kommer tycka att det låter märkligt.

Annons

Att se någon klämma en finne och se de innehåll som kommer ut är rätt så intressant ibland. Det som är mest roligt och höjer spänningen så pass är att ingen finne är den andra lik, vilket även gör att man kan se massvis med såna här klipp.

Ibland är det så spännande så att man nästan skulle kunna kolla på såna klipp en hel dag. Men det får kanske inte gå till överdrift. Att kolla på när finnar kläms då och då är helt okej men om man gör det hela tiden så tröttnar man nog till slut.

Det klippet som du snart kommer få se är från en kvinnas fot. Denna enorma finne satt under hennes fot och till slut när de inte gick över av sig själv så valde hon att ta hål på den och klämma ut den gegga som fanns innanför. När man ser den bli klämd och hur mycket som kommer ut så blir man nästan skrämd.

En dag fick kvinnan trött på sin stora finne under foten, då bestämde hon sig för att klämma ut den.

Om du tycker det är intressant att se när finnar kläms kommer du gilla det här klippet!

Att ha en finne under foten måste vara extremt jobbigt och framförallt måste det göra väldigt ont. Varje gång man tar ett steg så måste man bli påmind av sin finne. För du vet väl hur ont en liten finne kan göra?

Att kvinnan väntade innan hon klämde denna kan jag nästan förstå med tanke på hur stor den är. Det är nästan skrämmande att se hur stor den är och allt innehåll som kommer ut.

Men om du gillar denna typ av videoklipp kommer du troligtvis älska detta klippet också. Glöm inte bort att dela klippet vidare med dina vänner som du också vet älskar denna typ av videoklipp.

Se hur det gick för kvinnan i videoklippet här under.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook