Kändisar

Högaktuella Let’s Dance paret – chans till romans?

Annons
av nuntium
24 mars, 2019
Annons

Det är dags för ännu en säsong av Let’s Dance och som vanligt florerar romansryktena. Denna gången är det artisten Robin Bengtsson och dansaren Sigrid Bernson som står i rampljuset.

I årets upplaga av Let’s Dance ska dansaren Sigrid Bernson ta sig an artisten Robin Bengtsson och visa honom allt hon kan och lite till om dansens olika världar. Det har sedan vi fick reda på nyheten florerat en hel del romansrykten kring Let’s Dance-paret, vilket kanske inte är så konstigt då båda ganska nyligen blev singlar.

Annons

Uppbrott för båda två

Under ungefär samma period det här året gick både Sigrid och Robin igenom ett uppbrott med vardera partners. Sigrid som tidigare varit tillsammans med TV-kändisen Samir Badran försöker nu fokusera så mycket hon kan på dansen, det som får henne att må bra. Även Robin får som tur är annat att tänka på i och med Let’s Dance. Han var tidigare förlovad med Jennie Salte men de har nu valt att gå skilda vägar.

Uttalar sig om den påstådda romansen

Media har svårt att undgå att spekulera kring Sigrid och Robins eventuella eller kanske framtida romans och de har fått mycket frågor gällande deras relation. De båda säger sig vara vänner och att de endast vill fokusera på dansen. Men vem vet, kanske får vi under säsongens gång se denna vänskap utvecklas till något mer. Det återstår att se.

Annons
Dela på Facebook