WOW

Han köper ett övergivet flygplan för att förverkliga sin dröm – se den lyxiga insidan. Wow!

Annons
av nuntium
24 augusti, 2017
Annons

Om du blundade och skulle få fantisera om ditt drömhem, hur skulle det se ut då? Skulle det vara en stor villa med pool och alla lyxiga tillhörigheter som man kan tänka sig? Skulle du ha en två meter hög häck runt hela tomten? En bakgård med tennisplan?

För den här mannen så var hans drömhem ett övergivet flygplan. Han hade alltid velat ha inreda ett flygplan och göra om det till sitt hem. När vi ser insidan kan vi knappt tro våra ögon – vilket lyx. Det här flygplanshemmet är rymligare än man tror.

Annons

Bruce Campbell kommer från Portland och har alltid intresserat sig för flygplan. Han är en sån flygentusiast att när han hörde att ett flygplan skulle skrotas så köpte han upp det för ungefär 800 000 svenska kronor och byggde om det till sitt hem.

I dag är det hans halvtidshem som ligger i Oregonskogarna.

– En flygplanskropp är ett fantastiskt stabilt stycke ingenjörskonst och att bara skrota dem är verkligen bara dumt, när de är perfekta att bo i, skriver han på sin hemsida.

Kolla insidan på hans otroliga flygplanshem i videon nedan:

Vad tycker du om hans flygplans hem? Jag själv blev helt såld på en gång. Här skulle jag kunna tänka mig att bo – man kan ju göra det hur lyxigt som helst.

Dela gärna detta coola hem med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook