Okategoriserade

En pojke står tyst vid vattnet när något stort plötsligt plaskar till under honom

Annons
av nuntium
25 januari, 2020
Annons

Följande scen spelades in under sommaren 2019 då en pappa bevittande en potentiellt farlig varelse i vattnet bakom sonen han filmar.

Som tur är valde pappan att fortsätta filma och delade sedan videon på nätet där den snart har fler än 50 miljoner visningar!

Annons

I filmen händer nämligen något som ingen hade förväntat sig…

Under en semester på den vackra ön La Gomera, precis utanför Västafrikas kust, stod en pojke och plaskade i vattnet där han letade efter små fiskar. Och det fungerade! Små fiskar dök snart upp och pojken började mata dem.

Tack vare alla de små fiskarna började även större fiskar närma sig

Kort därefter dyker ett läskigt djur upp under ytan. Varelsen är enorm och helt svart. Åskådare i närheten började skrika och pojken blev först rädd. Men sen valde han att göra något som ingen förväntat sig…

Det visade sig att pojken var modigare än åskådarna trodde. Han tog tag i djuret för att få ta en närmare titt och det var i det ögonblicket som alla insåg vilken sorts djur det var.

Det visade sig vara en gigantisk manta! Djuret hade lockats dit av pojkens plaskande, vilket är unikt då mantas normalt sett är mycket blyga djur som håller sig långt  borta från hamnen.

Se klippet:

Annons
Dela på Facebook