Intressant

Ditt lillfinger kan avslöja vilken sorts person du är – det här är ju helt otroligt!

Annons
av nuntium
15 maj, 2019
Annons

Enligt vissa antika avläsningstekniker kan våra lillfingrar säga en hel del om vår personlighet. De viktigaste faktorerna för fingeranalysering är form och längd.

Kort finger

Kort finger kan inte nå till leden på ringfingret. Människor som har korta lillfingrar är reserverade och blyga. De vill inte ta risker och de är rädda för att följa sina drömmar.

Normalt finger

Normalt lillfinger når leden på ringfingret. Personer med normalt finger är ofta mycket hårt arbetande människor och är ofta öppensinnade. De är kommunikativa och kreativa människor.

Annons

Långt finger

Lång finger kan nå över den första leden på ringfingret. Folk med långt lillfinger är charmiga, artiga, karismatiska och passionerade. De vill ha uppmärksamhet och kärlek.

Samma längd som ringfingret

Om du har lika långt lillfinger som ringfingret är du en mycket ambitiös person. Du har stora drömmar och du gör allt för att nå dem.

Lågt placerad

De lågt placerade lillfingret är lägre än roten av de andra fingrarna. Folk med detta finger älskar de små sakerna i livet. De vill vara omkring deras familj och vänner.

Fyrkantig form

Kvadratformade fingrar är när den första delen av fingret påminner om en rektangel och dess spets är platt. Folk med de fingret är mycket känsliga. De är ärliga och intressanta människor fulla med bra idéer. De föds till att vara ledare.

Taggiga

Personer med ett taggigt finger har en spetsig spets och de är oftast kända för sitt otroligt offentliga framträdanden och goda skrivkunskaper. De har en lösning för varje problem och de kommer alltid att hitta ett sätt att hjälpa dig.

Böjd

Personer med böjda fingrar är fredsmäklare. De vill inte ha konfrontationer och konflikter.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook