Klockrent

Dessa killar gör en sinnessjuk cover på ”Despacito”. Kommer detta bli årets nya sommarplåga?

Annons
av nuntium
20 april, 2018
Annons

Despacito som är gjord utav Louis Fonsi, Daddy Yankee och Justin Bieber, har ju alla människor världen över hört vid det här laget, både en och tusen gånger om, och har tjatat hål i våra öron redan. Låten har över 800 miljoner på Spotify och över 3,2 miljarder spelningar på Youtube.

Tyvärr så är det ju så när det släpps nya låtar att radion oftast spelar sönder dem på väldigt kort tid och man bli så sjuk less på låtarna så man inte ens vill veta av dem efter ett tag.

Annons

Vilket i stort sett har skett med den här låten, Despacito. Hur många gånger om dagen spelas inte den om och om igen på en dag på alla radiokanaler runtom i landet.

Jag har i alla fall tröttnat ganska rejält på den låten. Men som tur är så har dessa killar från dalarna gjort en alldeles egen version av låten.

Dessa svenska killarna kallar sig själva för ”Sälengrabbarna” och med deras tolkning och parodi utav låten har den redan över 1 200 000 visningar på Youtube. Vilket dom säkerligen inte hade trott att den skulle få så pass bra spridning då killarna la ut videon. Dessutom har dem fått 12 tusen likes, 2,1tusen prenumeranter samt 1,4 tusen diss like.

Vem vet, vi kanske har turen att få se dom någonstans runtom i Sverige i sommar på någon spelning framöver.

låten innehåller en parodi utav den svenska sommaren och allt vad det innebär med myggbett och så vidare.

Se klippet nedan på Sälengrabbarnas tolkning och parodi på låten Despacito och dela med dina vänner så det blir årets stora sommarplåga!

Tryck på gilla-knappen nedan om du inte redan har gjort det.

Annons
Dela på Facebook