Djur

Den lilla katten vägrar lämna det varma badet – se vad ägaren gör då

Annons
av nuntium
29 december, 2017
Annons

Hela internet är fullt med videoklipp på katter av alla olika slag. Det är väldigt underhållande att se vad våra älskade små vänner gör. Men den här videon som du kan se nedan sticker ut från mängden.

Att katter inte gillar vatten är inte direkt någon hemlighet. Katter verkligen avskyr vatten. Men sedan så finns det faktiskt vissa katter som älskar vatten. (Ja, du läste rätt). Vissa katter bara älskar vatten. Tror du inte på det, så kolla videon nedan.

Annons

Den här ägaren har fyllt en balja med vatten. Katten har hoppat i och minuterna går. Hade det varit en ”normal” katt så hade den troligtvis stretat emot och velat kliva upp ur vattnet snabbare än kvick.

Men inte den här katten! Den här katten vill ligga kvar i plurret en stund till. Man ser verkligen på klippet hur katten njuter av det varma, sköna vattnet.

Till slut så bestämmer sig ägaren för att katten måste upp ur vattnet. Det katten gör då är att protestera med all sin makt om att den ska få fortsätta bada.

Det här är lite fascinerande att se. Kolla in klippet här nedan så kommer du garanterat få ett litet leende på läpparna du också.

Se videon här nedan:


Dela klippet vidare så dina vänner också får se det!

Annons
Dela på Facebook